Un fost campion cu Dinamo e NEMILOS cu Ionuț Negoiță


Dacă o parte dintre suporterii lui Dinamo l-au înjurat la ultimul meci de pe Ștefan cel Mare pe Ionuț Negoiță, acum și un fost campion cu Dinamo atât ca jucător, cât și ca antrenor, îl critică foarte aspru pe finanțatorul lui Dinamo, dar și pe jucători.

„Eu sper ca acești jucători care au venit să joace pentru echipă. Poți să faci un transfer, clubul să aibă un obiectiv, jucătorul alt obiectiv și să nu-l intereseze de obiectivul clubului ci de cel personal. Se pregătește cu echipa, mai joacă un meci, două trei, trece timpul și pleacă peste 5 luni la alt club. I-aș dori implicați pe acești jucători în obiectivul clubului. Pe altă parte cum aș fi putut să-i fac contract mai mare de 6 luni lui Torje când eu vreau să vând clubul. De ce să mă încarc? Este o problemă. Revenim la ce s-a făcut anterior. Nu vinzi cei mai buni jucători și nu spui niciodată că vrei să vinzi clubul” a mai spus Ion Marin, care a câștigat 5 titluri cu Dinamo ca jucător și unul ca antrenor.

„Ca să ajungi tu Dinamo să joci în play-out nu e normal. Suporterii dinamoviști au fost obișnuiți cu calitate și trofee câștigate. Ce să le spui acum? După părerea mea au cel mai slab lot din istoria clubului Dinamo. Eu nu văd o echipă articulată foarte bine. Nu văd un grup de jucători care să joace pentru rezultat. Ei trebuie să joace pentru rezultat. Și de jucători trebuie să discutăm. Domnilor, ați venit la Dinamo! Dinamo e un club mare, cu mari pretenții!” a declarat Ion Marin la Digi Sport Matinal.

-->
Previous Mesaj SPECIAL din partea lui Dinamo pentru Ștefan Radu
Next Câte bilete s-au vândut pentru derby. Ce șanse au Torje și Palic să joace

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *