Un fost campion cu Dinamo atenționează: ”E un adevăr pe care îl spun”


Fost campion cu Dinamo, Cătălin Munteanu, îl atenționează pe Negoiță că mai are de rezolvat o problemă importantă la echipă care ar putea să-i mai ia din munca titanică pe care o are de făcut Mircea Rednic.

„Negoiţă se încăpăţânează să nu pună un preşedinte de club. Mă refer la cineva de specialitate. Prunea era o soluţie foarte bună, la fel domnul Dinu Gheorghe. Sau Marius Stan. E nevoie de cineva care să îi înveţe fotbal pe Negoiţă şi pe domnul David. Cineva care să medieze şi relaţia cu echipa”, a spus Cristi Munteanu, la Digi Sport Special.

Apoi a continuat.

„Rednic încearcă să fie şi manager, foarte bine, dar în România nu merge ca în Anglia. El ar trebui să aibă 7-8 antrenori pentru a fi manageri. Să discute cu ei de seară despre ceea ce trebuie să se întâmple a doua zi. De aceea spun că funcţia vitală la Dinamo e cea de preşedinte.

L-au avut pe Dănciulescu şi nu l-au folosit deloc. Acum Dinamo nu întâmplător este acolo unde este, plătește pentru asta. Ceea ce spun eu e un adevăr pe care, dacă l-ar înţelege, Negoiţă nu ar trebui să fie deranjat. Pentru că mie îmi bate inima pentru Dinamo şi vreau binele clubului. Deci, indirect, binele lui Negoiţă”, a concluzionat Munteanu.

Previous Gigi Becali, dezvăluiri despre Tade. De ce râde de Rednic
Next Cu ce fotbalist român îl compară Cornel Dinu pe Simon Zenke

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *