Un fost campion crede că Dinamo va retrograda: „N-o mai salvează nimeni”


Primul meci de astăzi s-a terminat 1-0, o victorie a Iașului împotriva celor de la Hermannstadt. Acest scor o face pe Dinamo să tremure serios, căci după înjumătățirea punctelor Iași va avea 13 puncte(adaos de 0,5p), Sibiul 13 puncte și Dinamo 14 puncte (adaos de 0,5). Asadar, distanța dintre Dinamo și lanterna roșie este de doar 1 punct!

Lucian Goian, fundașul central care a jucat în 2 perioade la Dinamo (2004-2006 și 2007-2010) strângând în total 69 de partide și marcând un gol, nu o vede deloc bine pe echipa bucureșteană. Câștigător a 3 trofee cu „câinii”, acesta îl laudă pe Nicolo Napoli, cel care a învins Dinamo în urmă cu câteva etape.

„Acum două etape nu le dădea nimeni şanse, dar revenirea lui Nicolo Napoli a adus un plus. Au reuşit două victorii consecutive, o gură mare de oxigen. Acum s-a mai echilibrat situaţia şi în subsolul clasamentului. Toate echipele au şanse egale după acest rezultat.

Această victorie nu le pică celor de la Dinamo. Îşi doreau o echipă aproape retrogradată, aşa cum era Iaşiul. Situaţia lui Dinamo devine dramatică. Dacă ne uităm la ce se întâmplă la club, cu părere de rău o spun, anul ăsta n-o mai salvează nimeni pe Dinamo. Dacă anul trecut s-au salvat cum s-au salvat…”, a declarat Goian, luni seară, la Fotbal Look.

Citește și:

Trei oameni au murit în urma transferului la Spitalul Foișor. Cauza decesului

-->
Previous MARIUS NICULAE S-A ÎNTORS LA DINAMO Detalii
Next Un nou gest INCREDIBIL făcut de Dănciulescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *