Un fost atacant este acum paznic


Fost atacant la Dinamo sau Corvinul, Florea Văetuș, 65 de ani, lucrează acum ca agent de pază la stadionul din Hunedoara. În acest mod reușește să-și rotujească veniturile după ce a ieșit la pensie.

Florea Văetuș a fost dublu campion cu Dinamo, a antrenat la Corvinul, dar în 2005 a renunțat fiindcă echipa s-a desființat.

S-a născut la data de 23 noiembrie 1956, la Hunedoara. După junioratul făcut la Constructorul și Corvinul din Hunedoara, a debutat la Victoria Călan. A ajuns la Mureșul Deva, apoi Corvinul Hunedoara. Urmează Dinamo, acolo unde cucerește două titluri de campion și e convocat la echipa națională, arată tikitaka.ro.

„Am fost antrenor la Hunedoara, am plecat la Călan, apoi la Sadu. Am revenit apoi antrenor la juniori, la grupele de ’88, ’89, cu care am câștigat campionatul împotriva Timișoarei. Clubul s-a desființat prin 2005 și nu am mai profesat. Un prieten și-a deschis o școală și a propus să poarte numele Florea Văetuș.

Am zis: Bine. Și mi-a propus apoi să coordonez. Am acceptat, dar am zis că serviciul nu îl las. Apoi, am ieșit la pensie, de la combinatul siderurgic. Pensia nu e grozavă, la început era mai mică, dar acum s-a mai rotunjit. I-am zis lui Andone la un pahar de șpriț că accept orice, chiar și la pază.

Am vorbit cu domnul pe care mi l-a recomandat Andone, și am avut de ales între stadion și castel. Am ales stadionul. Lucrez 24 de ore, cu 48 libere. Sunt obișnuit cu viața pe care o duc”, a declarat Florea Văetuș la GSP.

Citește și:

Amorul lui Eugen Cristea cu Cristina Deleanu

-->
Previous Dinamo luată peste picior de Măldărășanu
Next Strategia lui Dinamo pentru a deveni o forță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.