Un fost atacant dinamovist, aproape de a ajunge în Tanzania


Daniel Popa la antrenamentul de ieri Sursă foto: fcdinamo.ro
-->
Fostul atacant al lui Dinamo, în prezent la Chindia Târgoviște, va semna cu o echipă exotica din Africa Centrală. Daniel Popa, căci despre el este vorba este foarte aproape de SC Simba.

Deși a primit numeroase șanse la echipa din Ștefan cel Mare, nu a confirmat. În sezonul trecut a fost împrumutat la Chindia Târgoviște, iar gruparea dâmbovițeană l-a achiziționat definitiv în această vară.

Acum, Daniel Popa ar putea face obiectul unui transfer pe cât de neașteptat, pe atât de spectaculos. Atacantul va semna, săptămâna viitoare, pe trei ani, cu SC Simba, campioana Tanzaniei.

Astfel, fotbalistul va avea oportunitatea să joace în Liga Campionilor Africii. Simba este unul dintre cele mai mari cluburi din Tanzania. Au în palmares nu mai puțin de 22 de titluri de campioni şi 5 Cupe.

Echipa este antrenată de francezul Didier Gomes Da Rosa, un tehnician extrem de apreciat în Africa, având în palmares mai multe titluri cu formații precum Rayon Sports sau Coton Sport.

Cotat la 550 de mii de euro, Daniel Popa va fi cel mai valoros jucător din lotul celor de la Simba. Al doilea cel mai bine cotat jucător al echipei este brzilianul Gerson, evaluat la 300.000 de euro.

Citește și:

Cel mai apropiat om de Paul Anton: “Are și furie pentru disprețul cu care e tratat”

Previous Iuliu Mureșan i-a fixat prețul lui Sorescu: ”Are oferte”
Next Ofertă din Turcia pentru Anton

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *