Un fost atacant al ”câinilor” își strigă durerea: ”Ăsta e marele meu regret”


Orice tânăr jucător visează la un moment dat să îmbrace tricoul ”câinilor”, dar nu toți reușesc să aibă acest privilegiu. Liviu Ganea însă a fost norocos, dar el spune că și-ar fi dorit altceva pentru cariera lui. În prezent joacă pentru Carmen București, în Liga a 4-a, dar în trecut ar fi putut ajunge la Ajax.

”La 16 ani în loc să ajung la Dinamo, trebuia să ajung la Ajax. Ăsta cred că ar fi cel mai mare regret, pentru că era o altă expunere, învățai alt fotbal. Aveam și vârsta foarte bună, 16 ani, de acolo puteam crește și să mă dezvolt într-un fotbal cum era cel olandez.

Și n-ar mai fi trebuit să iau contact cu ce se întâmplă aici în Liga 1, cu insolvențe, cu probleme, și cu lucruri de genul ăsta. Antrenorul meu de atunci, Paul Răducanu, care acum este șeful școlii de fotbal Gică Popescu, a fost personal atunci în Olanda, împreună cu Gică Popescu.

Era vorba despre un parteneriat cu cei de acolo, iar eu am fost propus pentru a ajunge la Ajax. Știu că era și o problemă cu părinții, ar fi trebuit să se mute acolo, cu mine, că aveam 16 ani. Acolo s-au oprit discuțiile, eu mai multe nu știu”, a dezvăluit Liviu Ganea pentru PRO X.

Citește și:

VIDEO ȘI FOTO Cuplul N&D s-a reunit astăzi acasă la Unicul Căpitan. Cum a fost numit Dănciulescu

-->
Previous VIDEO ȘI FOTO Cuplul N&D s-a reunit astăzi acasă la Unicul Căpitan. Cum a fost numit Dănciulescu
Next FOTO Mesajul emoționant al lui Cosmin Contra pentru Cătălin Hîldan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *