Un fost antrenor nu îi dă șanse lui Dinamo


Vasile Miriuță (53 de ani), antrenor la Dinamo în sezonul 2017-2018, consideră că misiunea „câinilor” va fi una dificilă la baraj, iar șansele de a rămâne în Liga 1 sunt chiar nule dacă adversarul va fi Hermannstadt sau U Cluj.

Vasile Miriuță, fost tehnician al „roș-albilor”, este de părere că Dinamo nu va avea resursele necesare pentru a se salva de la baraj, iar singura scăpare ar reprezenta un meci cu Concordia Chiajna. Pentru a da piept însă cu ilfovenii, Dinamo trebuie să o detroneze pe Chindia și să facă rocada în clasament.

„Dacă Dinamo va juca barajul cu Hermannstadt sau cu U Cluj, nu va rămâne în Divizia A. Dacă va juca cu Chiajna, da, va rămâne. Am văzut meciul lui U Cluj cu Petrolul, foarte bună prima repriză. Îi va fi foarte greu lui Dinamo, mai ales la ce probleme au. Jocul scârţâie.

Eu nu văd nimic de când a venit Uhrin. N-am văzut nicio schimbare, nici organizare defensivă, nici în atac. Sper să mă înşel şi să se schimbe ceva, dar nu este nimic pozitiv. Ăsta e adevărul”, a declarat Miriuță, la PRO Arena.

Citește și:

Alexandru Rafila vorbește de valul 6 Covid

-->
Previous Dorin Șerdean are datorii la Negoiță
Next Unde ar putea juca Dinamo sezonul viitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.