Un fost antrenor dinamovist tocmai a fost dat afară


Nici la alte echipe din fotbalul românesc nu este liniște. Moș Crăciun vine cu schimbări, unele nu foarte plăcute pentru actuali sau foști dinamoviști. Flavius Stoican tocmai a fost dat afară de la Petrolul, iar gruparea din Ploiești tocmai a anunțat oficial acest lucru.

”Flavius Stoican a decis încetarea raporturilor contractuale cu FC Petrolul Ploiești

În cursul acestei dimineți a avut loc o întâlnire administrativă de analiză tehnică a parcursului echipei de seniori în prima jumătate a campionatului Ligii a 2-a sezon 2019-2020, ședință la care au participat reprezentanți ai Partenerului Finanțator Veolia, Președintele Clubului, dl Marius Stan, precum și antrenorul echipei de seniori, dl Flavius Stoican.

Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului și Partenerului Finanțator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligații financiare. Pe deplin conștient de parcursul oscilant al echipei și totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eșalon, dl Flavius Stoican a înțeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei.

Președintele Clubului, dl Marius Stan a fost mandatat ca până la ședința A.G.A. din data de 14 decembrie 2019, să identifice și să propună un nou antrenor principal, precum și o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.

FC PETROLUL PLOIEȘTI îi mulțumește dlui Flavius Stoican pentru întreaga activitate depusă și îi urează mult succes în proiectele sale profesionale de viitor”, se arată pe site-ul celor de la Petrolul Ploiești.

Petrolul e pe locul 8, la 10 puncte de UTA, liderul din Liga a II-a, după meciul direct dintre cele două formații câștigat de arădeni cu 3-0.

Citește și:

FOTO Gemenele lui Borcea sunt total DIFERITE. Zile importante pentru fostul acționar dinamovist

-->
Previous Cornel Dinu a dat verdictul: ”Bietul Uhrin”
Next Florentin Petre vorbește despre disensiunile de la Dinamo: ”Oare Negoiță înțelege ceva?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *