Un fost antrenor are încredere în Dinamo


-->
Gruparea din Ștefan cel Mare continuă să traverseze o perioadă critică în actuala stagiune, iar eșecul cu FC Voluntari a adâncit și mai tare situația din „Groapă”!

Mircea Rednic nu reușește deocamdată să obțină primul său succes de la revenirea la Dinamo, iar echipa a ajuns la 13 jocuri consecutive fără victorie în Liga 1. Aflați penultimii în Liga 1 în momentul de față, „câinii” speră să își revină cât mai repede din acest impas și să adune puncte în economia campionatului.

În ciuda parcursului dezastruos din acest sezon, Vasile Miriuță, fost antrenor, nici măcar nu se gândește la retrogradarea echipei. Fostul antrenor al alb-roșilor are încredere în actuala conducere, dar și în Mircea Rednic, și este convins că Dinamo va arăta altă față după perioada de pregătire din iarnă.

„Este o situație foarte grea, însă eu am mare încredere în oamenii de acolo. Este domnul Zăvăleanu, domnul Mureșan și Mircea Rednic și sunt sigur că vor redresa corabia. Eu sper ca din iarnă Dinamo să arate altfel. Știm cu toții că au venit o mulțime de jucători noi, mulți nu au fost bine pregătiți fizic. Dinamo nu va retrograda, stați liniștiți. Se vor pune ei pe picioare, am încredere! Am văzut cu toții că au pierdut foarte multe puncte în finalurile de meci, atunci când echipa a început să obosească.”, a spus Vasile Miriuță, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Răducioiu, luat peste picior: ”La București stătea trei ore la coadă pentru pâine, apoi purta ceas de 28.000 de lire”

Previous Persoana care cere ca insolvența să fie interzisă cluburilor
Next Un jucător important scos din lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *