Un fost antrenor anunță vremuri grele la Dinamo: ”Va fi care pe care”


Dinamo nu trece printr-un moment bun și are șansa ca mâine seară să-și revină cu Hermanstadt, la Sibiu. Dacă trec de această înfruntare ”câinii” își pot păstra șanse pentru a merge în play-off. Totuși, Vasile Miriuță le-a pus gând rău foștilor săi elevi.

„Nu e gând de revanşă, mi-am asumat ce s-a întâmplat la Dinamo, dar am fost singurul care am facut-o pe plan sportiv. Sunt la Hermannstadt, demult nu m-am simţit aşa bine undeva ca antrenor , vom încerca să scoatem maximum din acest joc. Nu suntem favoriţi, ei au un antrenor foarte bun. Pentru noi a venit acest duş rece cu Voluntari, unii jucători au revenit cu picioarele pe pământ , ne-am crezut zmei să spun aşa. Suntem o echipă mică, nu ne gândim la playoff, trebuie să ne întărim la iarnă şi să ne vedem de treaba noastra, salvarea de la retrogradare” a spus antrenorul lui Hermannstadt.

„Dacă Dinamo nu va intra în playoff se va lupta cu celelate şapte echipe să rămână în Liga I, mai ales la cât suntem de aproape unele de altele. Şi în playout va fi care pe care. Dacă ne uităm pe ultimii 5 ani nu e întâmplare că Dinamo nu ar ajunge pentru a doua oară la rând în playoff.” Vasile Miriuță, antrenor Hermanstadt

Citește și:

Ce spune Miriuță înaintea duelului cu Dinamo: „Nu ești antrenor”

-->
Previous Ce spune Miriuță înaintea duelului cu Dinamo: "Nu ești antrenor"
Next Jucătorul care l-a făcut pe Cornel Dinu să patineze în platou

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *