Un fost antrenor al lui Dinamo, dur cu fotbaliștii: „Poftiți afară”


Situația de la Dinamo este departe de a fi una bună, iar în ultimul timp au existat multe tensiuni în cadrul echipei. Motivul tensiunilor recente a plecat de la scandalul dintre antrenorul Mircea Rednic și jucătorii importanți din vestiar. Tehnicianul a decis să îi trimită pe rând, pe Sorescu, Filip sau Matei să se antreneze separat, după ce fotbaliștii au intrat în conflict cu el.

Fostul antrenor al ‘câinilor’ și fost președinte la FC Voluntari, Ioan Andone, a vorbit în exclusivitate pentru www.sport.ro și PRO TV despre situația în care se află Dinamo, arătându-se indignat în special de ultimele meciuri.

„Niciodată nu mă gândeam la patru luni fără victorie, credeți-mă, nu mă gândeam. Mai ales ultimul meci a fost horror, să ai 7-8 ocazii și să pierzi dintr-un corner”, a declarat Ioan Andone pentru www.sport.ro și PRO TV.

Întrebat despre zvonurile apărute recent, după ce Iuliu Mureșan și Mircea Rednic au fost contestați, și s-a scris despre o posibilă plecare a acestora de la club, Andone a răspuns sincer: „Ei trebuie să rămână împreună, pentru că și Iuliu Mureșan nu venea de la Cluj dacă nu voia binele lui Dinamo, la fel ca Mircea Rednic. Nu putea să stea acasă? Trebuia să se ducă la stres

De unde până unde jucătorii decid la un club? De unde până unde? Numai că discuția asta a ieșit la iveală, înseamnă că ceva nu e în regulă acolo.

Unde s-a mai pomenit ca jucătorii să spună: ‘Nu vrem cu antrenorul ăsta’? Păi dar nu vrea antrenorul cu voi, pofțiti afară!”, a adăugat fostul antrenor al ‘câinilor’.

Citește și:

Ludovic Orban a schimbat macazul: ceartă PSD că nu cresc pensiile mai mult!

-->
Previous Decizie neașteptată a lui Rednic
Next Pablo Cortacero revine în prim plan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *