Un fost antrenor al lui Dinamo anunță: ”Aș cumpăra echipa”


Ionuț Negoiță a anunțat în toamnă că este dispus să renunțe la Dinamo și clubul este de vânzare, dar până acum nu s-a înghesuit nimeni să cumpere, singurul proiect concret fiind cel anunțat de suporteri prin vocea actorului Răzvan Oprea. Un fost antrenor spune că și-ar dori să devină el patronul lui Dinamo și a anunțat ce îl împiedică să facă acest demers.

„Nu am eu banii necesari să cumpăr Dinamo, că aș cumpăra echipa. Acum am văzut că nu se mai vorbește de vânzare, ci de play-off. Oricum vânzarea va fi în vară, dar trebuie să găsească și cumpărătorul. Bani să cumperi Dinamo găsești, dar trebuie și pentru investiții, cel puțin dublu față de cât plătești pentru club.

Șefii clubului vând repede pentru că nu știu dacă vor mai avea oferta respectivă pentru el. În fotbal sunt două strategii: vinzi repede orice jucător, la prima ofertă și cauți să aduci din urmă tot timpul sau aștepți performanța și cupele europene ca să vină banii de acolo și să vinzi unul sau doi jucători pe bani mai mulți. Nu cum a fost la mine, când s-au vândut 5 titulari. Ce performanță să faci fără 5 titulari?

Dinamo are 4 meciuri extrem de grele și îi va fi greu, dar nu imposibil. Dacă începe bine, se poate califica, chiar dacă are și meciul cu Steaua. Va fi foarte greu. Dacă bate pe Craiova în primul meci, vom discuta altfel. Vasile Miriuță încearcă să facă și el ce poate în condițiile pe care le are, dar îi este greu și lui”, a spus Ioan Andone la TV Digi Sport.

-->
Previous Dinamo a mai vândut un titular. Cât a primit în contul acestuia
Next BOMBA IERNII. Vezi cum ar putea Torje să se întoarcă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *