--> -->

Un fost acționar îl atacă pe Negoiță: „Ridicol”


-->

Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo, a vorbit în termeni foarte duri despre fost acționar al lui Dinamo Ionuț Negoiță. Acesta îl consideră principalul vinovat pentru situația dezastruoasă în care a ajuns Dinamo.

„Privesc cu tristețe aceste vești. Departe de mine vreo idee de rezolvare, e treabă internă. De abia au ieșit din insolvență, acum iar intră în insolvență? Poate e o soluție și asta. Probabil că nu au ce face, dacă nu au bani, nu au suport, investitori.

Domnul Negoiță cred că este principalul vinovat al acestei situații. El trebuie întrebat foarte serios cum a putut să facă așa ceva. Mi se pare că a cedat acțiunile clubului unui grup de oameni destul de delicați, din punct de vedere financiar. În orice caz, situația este penibilă pentru un om care are o anumită statură de om de afaceri. Mi se pare ridicol și am impresia că e un fel de răzbunare a lui Negoiță, probabil pentru că nu a primit stadionul, ori că n-a primit terenul pentru diverse interese imobiliare”, a declarat Vladimir Cohn, la ProSport Live.

Citește și:

Denise Rifai a atacat doi primari din București: ”Unul se tunde, altul învață limba română”

-->
Previous Reacția DDB-ului după anunțul insolvenței
Next Mario Nicolae: „Sunt oameni de afaceri interesați”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.