Nicolae Badea anunță: ”Pot să ajut”


-->

 

Dinamo are probleme mari în clasament, este matematic la baraj după înfrângerea de aseară și nici financiar formația din Ștefan cel Mare nu stă prea bine. Ba mai mult, a pierdut și dreptul de a folosi numele FC Dinamo și sigla în scopuri comerciale.

Nicolae Badea anunță că vrea în continuare să ajute Dinamo

”Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate”, a declarat Nicolae Badea.

Cu toate acestea, fostul acționar nu are de gând să renunțe la decizia sa din cauza neînțelegerilor cu actuala conducere a lui Dinamo. Ceea ce l-a scos din minți pe Nicolae Badea a fost momentul în care Mircea Rednic a fost demis fără să fie întrebat, iar antrenorul era chiar la el în birou.

”FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv”, a menționat Nicolae Badea.

”Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo” Nicolae Badea, fost președinte Dinamo

”Eu nu pot să fiu decât cel mult un consultant”

”Așa cum a spus și domnul Mureșan, eu nu pot să fiu decât cel mult un consultant. Vă amințiți, nu? Așa cum am spus, n-am fost parte nici la îndepărtarea lui Mircea Rednic. Nu că n-am fost parte, dar nici măcar n-am știut. Am aflat de la dumneavoastră”, spunea Nicolae Badea pe 11 februarie.

Citește și:

Ion Țiriac despre Dinamo: ”Mă doare rău”

Previous Programul etapei cu numărul 6
Next Ce a învățat Ronaldo de la Marius Niculae

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *