--> -->

Un dinamovist, premiat la Gala Fotbalului Românesc: ”Sper să vină banii de sărbători”


-->

Toate echipele din Liga 1 au fost nevoite să folosească doi jucători U21 în teren în acest sezon. Asta a fost șansa lui Denis Ciobotariu, care a fost titularizat de Dusan Uhrin pe partea dreaptă în defensivă și nu a mai ieșit de acolo. Mai mult decât atât, el a și înscris un gol important în egalul cu FCSB și luni seară a fost premiat la Gala Fotbalului Românesc. El a luat premium pentru cea mai spectaculoasă ascensiune și a vorbit după acest moment important din viața lui.

”Mă bucur mult că mă aflu aici, mă bucur mult că am câștigat acest premiu și sper să fie doar începutul. Pe terenul de fotbal e cu totul altă senzație, e ceva de nedescris, cel puțin pentru noi, fotbaliștii, este cea mai frumoasă senzație.

M-aș bucura anul acesta să aibă și Dinamo o ascensiune spectaculoasă, să prindem play-off-ul și să avem rezultate cât mai bune. În 2020 îmi doresc să intrăm în play-off și să joc cât mai multe meciuri și să-mi ajut echipa.

(n.r. râde în momentul în care este întrebat dacă vor avea bani de sărbători) Sper să vină și banii de sărbători, chiar nu știu ce să zic, sper să vină cât mai repede.

Nistor pentru noi este foarte, foarte important, are atâtea pase de gol și chiar mă așteptam să fie în seara asta aici, sper să rămână alături de noi ca să intrăm în play-off și să facem o figură frumoasă acolo”, a declarat Denis Ciobotariu.

Citește și:

Previous OFICIAL Strategia de transferuri a ”câinilor” pentru această iarnă
Next Strategia lui Ionuț Negoiță pentru la iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *