--> -->

Un dinamovist în cel mai bun prim 11 al ultimei etape. Echipa ideală


-->
LPF a publicat pe site-ul oficial al instituției un prim 11 alcătuit din cei mai buni fotbaliști ai ultimei etape, cea din week-end-ul trecut. Iar printre cei ce au bifat o nouă prezență în acest top prestigios se numără și un jucător al lui Mircea Rednic. Care este și unul dintre cei mai buni fotbaliști din 2019, drept dovadă reușitele sale.

Mattia Montini face parte din cel mai bun 11 al rundei pentru dopietta din întâlnirea cu Gaz Metan. Italianul are 12 goluri în total în 19 partide în tricoul ”câinilor”. Și e a patra oară când prinde echipa etapei. Totodată, și Patrick Petre, ex-dinaovist, a apărut în această formația, mijlocașul Iașiului marcând un gol și oferind un assist.

Iată cei mai buni fotbaliști ai rundei, alcătuiți atât de cei din play-off, cât și din play-out: Arlauskis (CFR Cluj) – Dandea (Hermannstadt), Vinicius (CFR Cluj), Al. Iacob (Viitorul)- Golofca (FC Botoșani), Culio (CFR), P. Petre (Iași), Coman (FCSB) – Montini (Dinamo), G. Ganea (Viitorul), Hora (FCSB). Antrenorul etapei a fost Gheorghe Hagi (Viitorul).

Citește și:

Rednic s-a ținut de cuvânt. Bine că a recuperat un titular esențial!

Previous ECHIPA PROBABILĂ Cum va schimba Rednic ”haita” pentru partida de la Sibiu
Next De ce stau românii pe tușă afară! Povestire ADEVĂRATĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *