--> -->

Un dinamovist împrumutat a mai marcat o dublă astăzi


-->
Vasile Miriuță va fi nevoit să caute un vârf din iarnă, când cel mai probabil Adam Nemec va pleca de la echipa din Ștefan cel Mare. Chiar antrenorul lui Dinamo a făcut acest anunț astăzi într-o conferință de presă.  ”Eu aș prefera ca Nemec să plece afară. Nu cred că va mai rămâne sincer la Dinamo și nici în România. Dar mai este până în iarnă, poate se schimba ceva”, a spus astăzi tehnicianul ”câinilor”.

Și nu trebuie să caute prea departe un vârf autentic. Ci doar la 78 de kilometri de București. Mihai Neicutescu, un atacant care iubește Dinamo și visează să îmbrace tricoul echipei mari a ”câinilor”, tocmai a înscris o dublă pentru Chindia Târgoviște împotriva CS Mioveni, meci contând pentru Liga a II-a (min 5, 33), scor final 3-0. El ajunge astfel la 8 goluri marcate (n.r. 3 în amicale, 4 în Liga a II-a, și 1 în Cupă) pentru echipa din județul Dâmbovița la care este împrumutat până în vară.

El a înscris anul trecut 38 de goluri pentru Dinamo Under 19, campioana României la această categorie de vârstă, fiind golgheterul echipei.

”Mi-ar plăcea sa joc pentru Dinamo cât mai repede posibil. Cred că oricine ar vrea sa joace la un club cu renume și tradiție. Deocamdată ma axez pe munca mea de la Chindia Târgoviște pentru a pune umărul la promovarea echipei. Dacă domnul Miriuță crede că aș putea face parte din planurile dânsului, atunci eu vin cu mare plăcere, fie că vin din iarna sau vara anului viitor”, a declarat Mihai Neicutescu pentru doardinamo.ro săptămâna trecută.

Citește și:

Goalkeeperul împrumutat de la Dinamo care n-a primit niciun gol în ultimele 7 etape!

Previous INTERVIU Miriuță: ”Sunt cam mulți șase să nu joace”. Ce va face de acum înainte
Next Goalkeeperul împrumutat de la Dinamo care n-a primit niciun gol în ultimele 7 etape!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *