Un dinamovist face o analiză pertinentă a transferurilor. Pe cine-ar vrea la Dinamo


Dinamoviștii aproape că nici nu mai pot visa de când Ionuț Negoiță a preluat clubul. Un fan al echipei din Ștefan cel Mare ne-a lăsat un comentariu pertinent la știrea Dusan la carma corabiei.

hotel iceberg balcic-->

”Pai daca toti „cunoscatorii” si „binevoitorii” (Balanescu, Prunea, Iorga, Neagoe and Co.) au pus umarul la marea „campanie” de transferuri din vara (ca de, Rednic era un profitor comisionar, un fomica-dolarica), se vad roadele muncii „specialistilor” antementionati.
Dinamo are nevoie acum de:
– un portar decent – Straton este bun cel mult de rezerva, iar Mutiu pare noul Neuer pe langa saracul italian picat de pe strada la Dinamo;
– fundasi laterali (dreapta si stanga) – nici in cele mai optimiste vise nu poti sa ii compari pe Dussaut si Aliji cu Moura si Sin, este ca si cum i-ai compara pe Dani Alves si Marcelo cu Benzar si Bancu, de exemplu:
– un creator foarte tehnic, care sa joace oriunde la mijlocul terenului (Doamne, ce bun ar fi fost acum Palic, jucator de ambele picioare), gen Radut, Fl. Matei etc., pentru ca Nistor are limitele lui, trebuie sa o recunoastem cinstit;
– un jucator de banda de mare viteza, gen Pesic (pe care l-am aruncat ca pe o masea stricata deoarece cerea cu 2.000 de euro mai mult la un salariul lunar si asa destul de scazut, in comparatie cu ce sume s-au aruncat in vara aceasta – 12.000 euro / luna pentru Mrzljac? Vai mama ce risipa …);
– un atacant de careu, cum i-am avut in ultimii ani pe Gnohere, Essombe, Nemec si .. surpriza, îndepartatul din cauze „morale” Papazoglou.
Dar toate acestea sunt vise irealizabile in ”epoca” Negoita. Pentru ca acest „glorios” patron are un singur indemn pentru dinamovisti: curaj, gaina, ca te tai. De-ar trece timpul mai repede pana in septembrie – octombrie, cand ne-a „amenintat” ca pleaca / vinde …”, a scris Patriche Iulian pe doardinamo.ro.

Citește și:

Dusan la cârma corabiei. Ce jucători le-a cerut urgent șefilor

Previous Dusan la cârma corabiei. Ce jucători le-a cerut urgent șefilor
Next Dacă el nu e, nimic nu e

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *