Un dinamovist explică conflictul Lucescu-Rednic


Fostul jucător al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, care este implicat direct în proiectul DDB, a explicat de unde s-a iscat conflictul dus în presă dintre Mircea Lucescu și Mircea Rednic.

”Mircea Rednic a rămas cu niște lucruri, pare puțin răzbunător, așa e firea lui. Să știi că echipa frumoasă din anii ’80 a fost opera lui Mircea Lucescu și a lui Costică Anghelache. Anghelache a fost un domn cu noi, cu toți jucătorii din acea perioadă! Oricum, Costică Anghelache a rămas prieten cu Mircea Lucescu, iar Rednic are dispute cu domnul Lucescu, de aici și discuțiile care îl implică pe Anghelache.

Mircea Rednic nu poate uita că atunci când a plecat de la Rapid au existat niște discuții cu Răzvan Lucescu și ține puțină ranchiună. Rednic are de pierdut la imagine intrând în astfel de discuții, pentru că Mircea Lucescu l-a ajutat de-a lungul carierei. Pe de altă parte, și Rednic l-a ajutat pe Lucescu să aibă rezultate. Cred totuși că ar trebui să termine cu polemica”, a declarat Claudiu Vaișcovici.

Citește și:

În numele căpitanului. Gest frumos făcut de românii din lot

-->
Previous În numele căpitanului. Gest frumos făcut de românii din lot
Next Cine sunt ”YES-MEN” la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *