Un dinamovist comparat cu două staruri mondiale astăzi


-->

Un fotbalist de la Dinamo și-a schimbat înfățișarea și este comparat cu două staruri din fotbalul mondial. Dinamovistul Quentin Bena a apărut cu un look nou la amicalul de azi cu Petrolul, 1-1.

Mijlocașul de 24 de ani, care poate evolua și în apărare, s-a tuns foarte scurt, prilej pentru dinamoviști să comentez pe rețelele de socializare:

„Wow, ce schimbare de la ultimul meci, mai să nu știu cine e”, „Chiar nu l-am recunoscut, am crezut că e un transfer nou” sau „Seamănă leit cu Kevin Prince Boateng”.

Bena, „Următorul Rudiger”

Directorul de marketing al „câinilor”, Dan Giuraniuc, a postat o poză alături de francez și a scris „Următorul Rudiger”.

Dinamo (locul 4 în play-off Liga 2) a remizat cu Petrolul (locul 2 în play-out Liga 1), scor final 1-1. Partida s-a jucat fără spectatori, în cantonamentul roș-albilor de la Săftica.

Scorul a fost deschis de „câini” în minutul 31, prin fundașul stânga Alin Șerban, care a trimis un șut sub bară, fără șansă pentru portarul advers, după o fază la care a contribuit și Iulian Roșu.

Jefferson a egalat după pauză, în minutul 54. Centrare Budescu din corner, iar mijlocașul brazilian a reluat cu capul din mijlocul careului.

Tabela nu s-a mai modificat până la final, dar meciul s-a terminat cu un conflict aplanat de stewarzi, după o intervenție a lui Meijers la Pop.

Citește și:

Șase motive să prinzi un last minute în Egipt

Previous Un fost dinamovist, titular cu Andorra
Next România, pas cu dreptul spre Euro 2024

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *