Un dinamovist, cel mai bun din Liga Campionilor


Dinamo are cu se mândri în acest sezon. Handbaliștii fac spectacol în Liga Campionilor și deja asta se recunoaște la nivel internațional.

”Sajed Heidarirad, portarul iranian al lui Dinamo, își continuă recitalul. Acesta a fost desemnat goalkeeperul rundei a 4-a în Liga Campionilor.

Evoluțiile și victoriile campioanei României, Dinamo, în Liga Campionilor, aduc și distincții individuale pentru jucătorii „alb-roșiii”.

Interul dreapta Amine Bannour a fost desemnat jucătorul etapei cu numărul 3, el marcând 11 goluri în poarta danezilor de la Gudme, în victoria cu 35-28.

În etapa a 4-a, este rândul portarului Sajed Heidarirad să fie în toate topurile.

Iranianul a fost desemnat goalkeeperul rundei, impresionând prin cele 15 intervenții ale sale în victoria de la Cehov, 30-20 cu Cehovski Medvedi.

Sajed a avut însă evoluții constant bune în această toamnă, el având 18 parade cu GOG Gudme, 11 cu IFK Kristianstad și 10 cu Kadetten Schaffhausen.

Heidarirad face parte dintr-o echipă inedită în care și-au mai făcut loc pivotul ungur Bence Banhidi (Pick Szeged), o extremă dreaptă din Spania, Javier Munoz (Tatran Presov), interul dreapta suedez Gzim Salihi (Savehof), centrul lituanian Aidenas Malasinskas, interul stânga tunisian Mohamed Soussi (Montpellier) și extrema stânga Emil Jakobsen (Gudme).

Dinamo va juca duminică, în etapa a 5-a, în Polonia, cu Wisla Plock. Campioana României e pe primul loc în grupa D, cu 7 puncte”, scrie gsp.ro.

Citeşte şi:

Bianca nu le-a purtat noroc celor de la Raptors

-->
Previous Nedelcearu își dezvăluie secretele: ”Ăsta este golul meu preferat”
Next Debut important pentru un dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *