Un dinamovist care a trădat și a mers la FCSB anunță: ”Salvatorul sperăm să devină”


George Țucudean și Ciprian Marica sunt două din cazurile recente de jucători țin și au ținut cu Dinamo, dar au trecut și pe la rivala de moarte a ”câinilor”, FCSB. Marica a comentat recent situația delicată de la Dinamo.

„Mai ales după schimbările de la Dinamo eram curios ceea ce va reuşi domnul Rednic. Sigur că nu-i uşor, Dinamo e într-o situaţie grea. A întâlnit şi Călăraşiul, o echipă destul de solidă şi destul de bine construită de Dan Alexa. Sper ca Dinamo, împreună cu Mircea Rednic, să reuşească să readucă tradiţia, spiritul lui Dinamo şi oamenii să…jucătorii în primul rând să fie conştienţi că vorbim de unul dintre cele mai mari cluburi din România. Sigur că e foarte greu, găseşte un lot deja format, pregătirea nu a depins de dânsul, însă din punct de vedere al experienţei, mizez pe Mircea Rednic. Ştie ce are de făcut, ştie la ce s-a înhămat, să spun aşa, şi cu siguranţă are o tactică şi o strategie foarte bine pusă la punct”, a declarat Ciprian Marica.

„Salvatorul sperăm să devină. Sperăm să reuşeasca s-o readucă pe Dinamo acolo sus, unde îi este locul, şi să facă ceea ce-şi doresc toţi suporterii, să o califice pe Dinamo în play-off. Greu, foarte greu, dar aşa cum spuneam, mizez şi pariez pe experienţa lui Mircea Rednic că va reuşi”. Ciprian Marica, finanțator Farul Constanța

Citește și:

EXCLUSIV Rednic, TRĂDAT chiar de jucătorul pe care l-a făcut căpitan

-->
Previous EXCLUSIV Rednic, TRĂDAT chiar de jucătorul pe care l-a făcut căpitan
Next ASTA E LISTA NEAGRĂ Cine sunt jucătorii care vor pleca la iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *