Un dinamovist apreciat pune punctul pe I: ”Atunci ne vom lupta la titlu”


Dinamo traversează iar o perioadă de scădere de formă, asta și din cauza dezamăgirii jucătorilor că nu au reușit să califice echipa în play-off. Claudiu Vaișcovici a vorbit despre Dinamo și este convins că Mircea Rednic va găsi bagheta magică pentru Dinamo. Doar că este nevoie de timp.

”Dacă eram Negoiță, mă înțelegeam cu Rednic de acum doi, trei ani, îi dădeam mână liberă, și acum Dinamo se bătea la campionat. Se făcuse o echipă puternică atunci. Mai vindeai doi jucători buni, aduceai alți patru sau cinci și te băteai la titlu.

Mi-e greu să cred că ne putem bate la titlu sezonul viitor. Ar fi un pas înainte ca Dinamo să termine pe locul 4. O echipă de titlu se construiește în doi, trei ani. Mircea e ambițios și vrea mai repede, dar e greu când mă uit la loturile Craiovei și CFR.

Lotul actual e bunicel. Va fi bun în vară și foarte bun în iarna viitoare. Eu cred că Rednic se va lupta la titlu în sezonul 2020-2021. Bine, în condițiile în care se va înțelege în continuare cu Negoiță”, a declarat Claudiu Vaișcovici pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Victor Pițurcă, declarație despre Rednic și lotul lui Dinamo

-->
Previous VIDEO Grozav a marcat iar penalty în Cupă. Cum s-a descurcat
Next Veste bună pentru dinamoviste. Cadoul lui Dinamo pentru 1 martie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *