Un dinamovist, amenințat de patron: ”Îl dau afară în timpul meciului”


Un dinamovist are mare probleme! Este la doar un pas de a fi demis dacă nu bate pe Hermannstadt acasă. Este vorba despre Liviu Ciobotariu, care nu și-a ascuns niciodată dragostea față de Dinamo.

”M-a pus pe gânduri meciul cu cei de la Călăraşi unde, pur şi simplu, am fost călcaţi în picioare de o echipă care nu a mai bătut pe nimeni până la noi. Şi nici de la noi încoace nu mai bat pe nimeni. Dacă se mai repetă un asemenea scenariu, ca să vină Hermannstadt acasă la noi ca să joace fotbal şi noi să aşteptăm să ne atace, că poate dăm un gol pe contraatac, cred că îl dau pe Liviu în timpul meciului afară.

Dacă vine o echipă de talia Hermannstadt-ului şi stă, ne domină, şi noi aşteptăm să îi atacăm mâine, înseamnă că suntem mici, nu avem ce căuta în Liga 1 în formula actuală. Lumea vede rezultatul, după 4 etape ai un punct. În play out, nu e glumă, şi nu am jucat cu primele, ci cu ultimele clasate. Aici este gravitatea. E clar că trebuie acel şoc cu care un nou antrenor vine cu alt entuziasm, alte soluţii”, a spus patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime.

Liviu Ciobotariu și Denis Ciobotariu, pe plajă în Antalya. Sursă foto: doardinamo.ro

Citește și:

Flavius Stoican, declarație războinică înainte de meciul cu Dinamo

-->
Previous Flavius Stoican, declarație războinică înainte de meciul cu Dinamo
Next Ironia lui Mircea Rednic la adresa stadionului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *