Un dinamovist adevărat promite: ”Voi ajuta clubul cu bani”


Dinamo este într-o situație limită din punct de vedere financiar, dar ar putea fi cumva ajutată de criza COVID-19 dacă nu se va prelungi foarte mult și campionatul va fi jucat până la final. Deși veștile de la ministerul Sănătății nu sunt tocmai bune.

Ionel Dănciulescu a explicat astăzi că are de gând să ajute clubul cu 50.000 de euro dacă totul va reveni la normal, dar este deranjat de atitudinea lui Bogdan Bălănescu.

”Eu oricum mai aveam două luni până îmi expira contractul și pe mine mă cunoaște toată lumea, nu stau într-un salariu sau să țin cu dinții de un post. M-a deranjat că după ce mi-am petrecut ani de zile la Dinamo, am fost trup și suflet pentru acest club, am fost anunțat printr-un email sec că mi se suspendă contractul. Așa cum Bogdan văd că îmi cere bani prin presă, cred că putea să îmi dea și mie un telefon și să mă anunțe personal că mi-a suspendat contractul.
Cât despre propunerea pe care eu i-am făcut-o lui Vali Gheorghiță, da, rămâne valabilă! Vreau să dau banii aceștia pentru Dinamo și pentru toți suporterii noștri! Nu e nevoie să spună Bogdan prin ziare că așteaptă viramente bancare. Eu mi-am dat cuvântul și mi-l mențin. Vreau să ajut clubul cu bani! Din dragoste pentru Dinamo fac orice! Eu am renunțat la bani de atâtea ori pentru Dinamo ca să ajut clubul. Am să o fac și acum. Propunerea mea a fost făcută înainte de această criză în care suntem din cauza coronavirusului.

Să revenim la normal și să se reia fotbalul, să știm exact ce se întâmplă, voi ajuta clubul cu banii promiși. Dar trebuie să știm și noi exact ce se va întâmpla, dacă acești bani mai pot fi returnați. Trebuie să am și eu o siguranță că iau banii înapoi cum au făcut și ceilalți care au împrumutat clubul până acum. Să ne ajute Dumnezeu să ieșim cu bine din această greutate care apasă toată Planeta! Asta este cel mai important acum”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru Prosport.

Citește și:

VIDEO Gest superb pentru o asistentă hărțuită pentru că tratează bolnavi de coronavirus

Previous Un fost coleg vrea să-i ia locul cu Danciu la Dinamo: ”Am ochi”
Next FOTO Document bombă primit de fotbaliști: Bogdan Bălănescu decide"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *