Un conducător îl critică pe Dan Nistor. Ce are să-i reproșeze


Dan Nistor a fost singurul jucător care a avut curajul să vorbească despre problemele din ultimul timp de la Dinamo, având în vedere că strategia aleasă de Ionuț Negoiță nu s-a dovedit a fi nici în acest sezon câștigătoare. Dar acest lucru nu a fost pe placul conducătorilor formației din Ștefan cel Mare.

„Supărarea a fost enormă. Florin Bratu a fost foarte supărat după acest meci. Discursul lui Nistor ar fi trebuit să aibă loc în vestiar. Acolo ar fi trebuit să rămână. La nervi, există riscul să spui lucruri pe care nu ar trebui să le spui. Nu va fi amendat. Nu-i închid gura lui Nistor, Doamne ferește! Dar trebuie să fii mai ponderat și mai atent.

Nu vorbim doar despre cei 4 fundași. Vorbim de întregul bloc funcțional al echipei. Dacă pretinzi că ești o echipă care vrea să facă performanță, nu se poate să conduci cu 2-1 și în câteva minute să primești două goluri. E paradoxal că înscrii de 5 ori în deplasare și obții un singur punct. S-a lucrat foarte mult săptămâna trecută la fazele fixe și la defensivă, dar apoi mai intervine și calitatea individuală a jucătorilor”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport .

Citește și:

Ce promisiune face Florin Bratu după înfrângerea cu Mediaș

-->
Previous Un alt jucător pune pune punctul pe ”I”
Next Soluția lui Giani Kiriță după prima înfrângere a lui Dinamo

1 Comment

  1. custov
    august 8, 2018
    Răspunde

    raj kapur .te legi de NISTOR ,in loc sa te legi de salvatoru oitaneg!!!!!!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *