Un conducător de la Dinamo surprinde: ”Vreau Craiova campioană”


Dinamo va juca astăzi, de la ora 20:30, la Severin. Un conducător însă surprinde înaintea meciului. Și-ar dori ca Universitatea Craiova să fie campioană, dar echipa din Ștefan cel Mare să bată astăzi.

”Mă bucur că Universitatea Craiova merge bine, au suporteri minunați și cred că va fi un meci pe cinste. Va fi un derby frumos, cu mulți spectatori. Cu siguranță că și fanii noști vor fi în număr mare pentru că și echipa joacă. Sper să fie un spectacol de calitate, dar cu siguranță va fi un meci fierbinte. Eu știu ce înseamnă pentru că am jucat pentru ambele echipe și știu ce înseamnă un meci Craiova – Dinamo în Bănie.

Eu sunt oltean, mama și tata sunt de lângă Târgu Jiu, am și eu pedrigree. Am jucat la Craiova, este a doua mea casă, am prieteni mulți acolo. Mi-am făcut datoria la Craiova și de aceea oamenii mă respectă și mă iubesc. O vreau și o văd campioană pe Craiova, dar dacă vom intra în play-off vom fi o nucă tare și noi. Va fi un play-off foarte tare cu Dinamo, Craiova, FCSB, nu mai vorbesc de CFR Cluj. Dar mai întâi să ajungem acolo și apoi mai vorbim”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

EMOȚIONANT Soldații din Afganistan, lecție pentru toți dinamoviștii

Previous EMOȚIONANT Soldații din Afganistan, lecție pentru toți dinamoviștii
Next ULTIMA ORĂ Marți, întâlnire importantă pentru Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *