Un club din Liga 1 se opune ca Dinamo să fie împrumutată de LPF: ”Nu merită”


-->

Dinamo încearcă să găsească o soluție pentru a ieși din criza financiară prin care trece în acest moment. Astfel, Bogdan Bălănescu a vorbit cu cei de la LPF în vederea unui împrumut de la Liga Profesionistă de Fotbal prin care dinamoviștii și-ar putea plăti toate datoriile în vederea obținerii licenței pentru noul sezon.

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu este însă se acord cu această variantă.

”Acel fond de rulment creat de Ligă a fost creat pentru a ne ajuta. E vorba de rezistență financiară în timp. Nu cred că o companie care e aproape în insolvență merită împrumutată.

Dacă un club care are stabilitate financiară are nevoie de un împrumut, eu sunt de acord. Ar trebuie s-o facem între noi. Eu sunt de acord să ajutăm pe oricine. Dar să ajutăm pe cineva care dă banii înapoi. Nu împrumuți un vecin care nu îți dă banii înapoi.

Hai să fim serioși. Că nu facem asta din prietenie. O facem din interes. Interesul e să nu risipim banii. Am spus că nu suntem de acord cu împrumutul pentru Dinamo în situația actuală a clubului.

E bine să ai un fond de solidaritate cu care să ajuți cluburile. Dar nu poți ajuta un club cu probleme financiare, care nu are orizont. Dacă se blochează clubul ai pierdut banii”, a declarat Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Citește și:

Dusan Uhrin explică situația lui Lazăr și când pot debuta celelalte transferuri

Previous Dusan Uhrin explică situația lui Lazăr și când pot debuta celelalte transferuri
Next Vali Lazăr se revoltă: ”Li s-a luat”

1 Comment

  1. VASILE SIRBU
    ianuarie 31, 2020
    Răspunde

    P_s_m-as pe clubul tau de c_c_t !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *