Un club din Liga 1, ofertă pentru Fabbrini


-->

Diego Fabbrini a rămas la Dinamo și a declarat deunăzi că este mulțumit de viața la echipă și în București, mai ales că familia lui este satisfăcută cu ceea ce a găsit în Capitală. Italianul mai are multe de arătat în tricoul ”câinilor”, dar oricum este interesant pentru alte adversare ale roș-albilor.

Valeriu Iftime îl vrea neapărat la FC Botoșani pe mijlocașul de 30 de ani. Mai mult, oficialul recunoscut pentru adversitatea din ultimii ani cu dinamoviștii, fiind în conflict deschis cu Bogdan Bălănescu, a spus că a demarat discuțiile pentru Diego. Fabbrini a jucat la FC Botoșani în sezonul 2018/2019, perioadă în care a strâns 32 de meciuri, 5 goluri și 5 pase decisive. Ulterior, mijlocașul a plecat în Bulgaria, la CSKA Sofia, însă la scurt timp a fost adus de Dinamo.

„Îl așteptăm pe Fabbrini. De ce nu? El e un jucător important pentru mine, dacă știe să-și aleagă bine traiectoria. E și o cerere făcută, dar e jucătorul lui Dinamo, nu știu ce face mai departe. N-aș vrea să deturnez viața lui frumoasă de la Dinamo. Eu aș avea nevoie de el la Botoșani. Cu Fabbrini și Ongenda atac campionatul!”, a spus Iftime pentru DigiSport. Oficialul moldovenilor a declarat că a demarat discuțiile pentru a-l repatria pe Hervin Ongenda, 25 de ani, care plecase în iarnă la Chievo Verona. Nu s-a adaptat acolo, a jucat trei meciuri și s-ar întoarce la Botoșani.

Previous Dănciulescu despre interesul dinamoviștilor pentru Soldado
Next CE PIERDERE Dinamo a renunțat la unul dintre cei mai buni fotbaliști din lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *