Un campion de la CFR aproape de Dinamo


Iuliu Mureșan are planuri mari cu Dinamo, chiar dacă echipa este în insolvenţă. Clubul așteaptă deblocarea de la FIFA pentru a putea semna în sfârșit câțiva jucători. 8 zile au mai rămas până la începerea campionatului și 12 până la meciul lui Dinamo cu FC Voluntari.

Noul administrator special al clubului caută deja soluții și negociază cu jucători pentru a-i convinge să semneze cu echipa din „Ștefan cel Mare”. Mureșan are o listă cu 10 jucători din care speră să aducă la Dinamo, iar, din informațiile Gazetei Sporturilor, acolo s-ar afla și Cristi Bălgrădean.

În vârstă de 33 de ani, Bălgrădean mai are un an de contract cu CFR Cluj, dar după venirea lui Cristiano și prelungirea contractului lui Arlauskis are șanse mici să mai prindă un loc de titular în echipa lui Șumudică.

Astfel, Mureșan speră să-l convingă pe Bălgrădean să renunțe la contractul cu CFR Cluj și să accepte propunerea lui Dinamo, unde s-ar lupta cu Mihai Eșanu pentru un loc de titular.

Bălgrădean a mai jucat la Dinamo între decembrie 2010 și august 2014, când a plecat la CS Universitatea Craiova. De-a lungul carierei, „Pufi” a mai evoluat la Minerul Lupeni, Liberty Salonta, UTA, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna și FCSB.

1.100.000 de euro e cota lui Bălgrădean, potrivit transfermkart

Dinamo l-a vrut pe Rondon

După ce Mario Rondon a plecat de la CFR Cluj, Mureșan a încercat să-l aducă la Dinamo, dar atacantul de 33 de ani a semnat cu Radomiak Radom – nou-promovată în prima ligă din Polonia.

Citește și:

SPECTACOL ”Aventuri cu încurcături”, o călătorie amuzantă în lumea circului

-->
Previous Lista bombă de fotbaliști doriți de Iuliu Mureșan
Next Aduce Iuliu Mureșan un investitor?!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *