Un apropiat al lui Negoiță, dezvăluiri despre vânzarea clubului: ”Am fi participat și noi”


Ionuț Negoiță vrea să vândă clubul, dar trebuie să și aibă cui. Victor Becali a dat astăzi la Prosport Live mai multe detalii despre ce are de gând Negoiță.

”Și eu am o relație destul de bună cu Ionuț Negoiță. Eu am ajuns la această relație în momentul în care a preluat Dinamo. Știa că noi avem mulți jucători, am avut o întâlnire cu el, chiar să știți că eu îl apreciez pe Negoiță. Pentru că omul spune: Nu mai pot!

Fiecare om știe problemele lui, socotelile lui, a scos Dinamo dintr-o situație delicată, ce să facă omul acum? Să-și vândă casa? Să-și facă credite la bancă și să-și distrugă afacerile? Și omul chiar dă echipa. O dă într-un mod rezonabil nu vine și spune că vrea nu știu câte zeci de milioane de euro.

M-aș bucura și mi-aș dori să se realizeze ceva cu spaniolii, dar nu cred. Vă explic de ce. Un fond de investiții vine și cumpără Dinamo. Păi și ce le dă acționarilor ăia? Că ăia vor profit. S-au dus investitori la Paris Saint Germain, la Milan, pentru că miliardarii ăia au afaceri în zonele respective. Fac și investiții în fotbal. Dar la noi ce să facă? Să vină un chinez, un miliardar, de ce să cumpere o echipă de fotbal?

Citește și:

CFR Cluj, lovitură pe piața transferurilor. Un fotbalist IMPORTANT, în negocieri

Previous Ionuț Șerban dă cărțile pe față: "Nu mai merge"
Next INTERVIU PREMIUM Diego Fabbrini, dezvăluiri din izolare și planuri de viitor: ”Mi-e frică, normal”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *