Un antrenor îl atacă pe Alexandru David: „E supărător”


Alexandru David s-a remarcat în ultima perioadă pentru că a avut curajul să spună lucrurilor pe nume și să-și manifeste supărarea că niciun jucător de la Dinamo nu a fost convocat la naționala Under 21. Mirel Rădoi i-a dat astăzi replica.

„Cred că atacurile o să continue şi nu numai la Dinamo. Cred că mereu o să fie cluburi supărate. Într-un fel, îi înţeleg, pentru că sunt subiectivi şi singurul lucru pozitiv din acel discurs al celor de la Dinamo este ca au ieşit public şi şi-au apărat jucătorii.

Reacţia mi s-a părut puţin agresivă și sper ca pe viitor să nu se mai întâmple. Asta nu înseamnă că jucătorii pe care îi vedem acum la naţională sunt cei mai buni pentru toată lumea. Sunt cei mai buni din ţară pentru mine.

Cu atât mai supărător mi se pare, pentru că lumea ar trebui să mă cunoască. Şi în toţi anii ăştia, atât timp cât am fost şi jucător, şi antrenor, eu am arătat că sunt imparţial. De foarte multe ori am fost acuzat că mă iau de Steaua şi Gigi Becali, acum că favorizez clubul”, a declarat Mirel Rădoi conform TV Digi Sport.

-->
Previous Dinamo, pe punctul de a transfera astăzi un jucător. Detaliile mutării
Next Dinamo, obligată să câștige cu Astra. Când se joacă meciul

1 Comment

  1. Avatar
    custov
    septembrie 3, 2018
    Răspunde

    si david e 0 ,dar tu muirele esti praf fecesebist ,!!!!!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *