Un antrenor fost campion în România se propune la Dinamo


Dinamo l-a dat afară pe Vasile Miriuță pentru că a ratat play-off-ul și l-a readus acasă pe Florin Bratu, care era selecționerul Under 18 al ”tricolorilor”. Cel poreclit ”Mitraliera” va debuta diseară, în Bănie, în sfertul de Cupă cu U Craiova, aceasta după ce vara trecută a câștigat campionatul la juniorii A ducându-i până în Youth Champions League.

Cu toate că are un trecut rapidist, Marius Șumudică nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru suporterii dinamoviști, iar în octombrie 2016 a fost la un pas de a-l înlocui pe Ioan Andone, fiind în negocieri avansate cu Ionuț Negoiță să preia echipa. Acum la Kayserispor, locul 5 din Turcia, după un sezon reușit până acum, Șumi a declarat că n-ar fi împiedicat de vreun impediment ca-n viitor să preia echipa din Ștefan cel Mare.

”Acum, nu se pune problema, pentru că e Florin Bratu acolo. Dar în rest nu m-ar opri nimic să lucrez în România, la Dinamo. Cu suporterii ”câinilor” cred că aș realiza lucruri frumoase”, a spus Șumudică la Pro X. Marius a câștigat campionatul cu Astra în 2016 și-a dus echipa până în primăvara Europa League.

Citește și:

Florin Bratu a mărturisit de ce a venit la Dinamo: ”Iubesc acest club”. Ce are de gând

-->
Previous Asaltul Băniei! Câte bilete au mai rămas de vândut și ce vor să facă dinamoviștii
Next Nedelcearu: ”Rușii mă tot întrebau de ce sunt așa de supărat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *