Un antrenor de pe listă a explicat exact de ce a refuzat Dinamo. Și are dreptate


Dinamo așteaptă să finalizeze astăzi cu Dușan Uhrin jr, FCSB e cu Vergil Andronache, amândouă cluburile au ajuns să discute, pe rând, cu portughezul Antonio Conceicao. Lusitanul nu a fost de acord cu niciuna dintre cele două propuneri, a refuzat săptămâna trecută pe Gigi Becali, iar deunăzi pe Ionuț Negoiță.

Conceicao a explicat și motivele. ”E trist pentru fotbalul românesc, să ştiți că Dinamo și FCSB sunt în situații dificile. Fotbalul din România are nevoie de echipe puternice şi de un campionat foarte competitiv.

Nu sunt nici trist, nici dezamăgit. Îmi place foarte mult fotbalul românesc şi atât Dinamo, cât şi FCSB sunt echipe cu multă tradiţie în spate, atât în România, cât şi în fotbalul european. Antrenorii poate refuză din lipsă de stabilitate. Şi chiar de autoritate.

Este posibil ca Dinamo și FCSB să se mai implice în lupta la titlul sezonul acesta, dar în acest moment este foarte greu. Niciuna dintre echipe nu lasă impresia că ar putea intra în această cursă”, a spus Conceicao pentru Telekomsport.

Citește și:

La ce trebuie să se aștepte dinamoviștii de la Uhrin junior

-->
Previous De ce au picat și a doua oară tratativele cu Dario Bonetti
Next La ce trebuie să se aștepte dinamoviștii de la Uhrin junior

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *