Un antrenor critică dur DDB: „Au ceea ce au vrut”


Dinamo nu merge deloc bine din punct de vedere sportiv, dar măcar reușește să supraviețuiască în cel mai greu moment din istorie. Eugen Neagoe însă pune tunurile pe suporterii dinamoviști care nu l-au susținut când a fost la Dinamo, scrie gsp.ro.

– Dinamo merge din rău în mai rău?
– Știți foarte bine că eu nu am fost dorit acolo din secunda 1. Este situația exactă așa cum și-o doreau suporterii, pe placul lor. Să conducă ei, să facă ce vor ei, iar acum se văd rezultatele! Păcat. Dinamo a însemnat ceva pentru fotbalul românesc, chiar a fost un nume respectat în Europa. Dinamo nu e pe un drum bun. Rămâne să vedem ce va fi. Dinamo are jucători valoroși și acum, dar situația, care nu e roz, se vede și în rezultate. Dar când lucrurile nu se fac cu profesionalism…

– Programul socios DDB implicat în viața clubului a atras diverși oameni din fotbal, unii simpatizează, alții s-au înscris în acea comunitate. Ajutați și dumneavoastră?
– Mă bucur pentru cei ce s-au înscris. E problema fiecăruia ce face cu viața și cu banii lui. Eu am rămas dezamăgit și nu vreau să am de-a face cu echipa de fotbal și cu acești oameni. Nu m-au dorit. Exclus să intru în programul DDB, nu mă interesează, nu-i urmăresc. Dar pot spune „Bravo!” pentru ceea ce fac pentru clubul lor.

Eugen Neagoe: „A fost o mare, mare măgărie la Dinamo”
– Dacă situația se va schimba în viitor la Dinamo, ați mai putea să vă întoarceți acolo? Ați fost și fotbalist, și antrenor.
– Exclud orice revenire pe viitor. Cu managementul n-am avut nimic, mă întâlnesc cu plăcere cu fiecare dintre cei ce au fost la club în perioada acea megadificilă pentru mine. Au fost, în schimb, oameni influențați de cineva, se știe cine!, eu nu-i pronunț numele, și uite la ce s-a ajuns. În fine, mare, mare măgărie. Unic în istoria fotbalului românesc. Ei au vrut să provoace ce s-a întâmplat, rezultatele se văd! Nu sunt eu de vină de ceea ce se întâmplă de un an și jumătate la Dinamo.

– În rest, cum o mai duceți cu sănătatea?
– Mă bucur că sunt sănătos, familia e bine. Nu am avut absolut nicio problemă de la acea noapte teribilă. Chiar niciuna. (râde) Mă simt foarte bine, iar acum mă simt și mai bine după victorie. Nu că ar fi prima dată, am câștigat de multe ori împotriva lui Dinamo. După acel eveniment, am avut două victorii și o remiză, deși ar fi trebuit să fie trei succese la rând. A fost 1-1 în tur, în Ștefan cel Mare, dar am avut penalty în minutul 85, iar Budescu marca de la 11 metri și cu ochii închiși.

Eugen Neagoe: „Am acceptat când Dinamo a avut probleme cu licența”
– Credeți că Dinamo se va lupta pentru evitarea retrogradării? Dacă nu ajungeți în play-off, vă veți duela iar cu „câinii” în play-out.
– Sportiv, nu, adică nu cred. Dinamo nu ar trebui să aibă emoții. Dar… Nu știu ce se va întâmpla, aud în presă că au probleme financiare la club. Contează aceste detalii.

– La Astra cum e cu salariile?
– Avem și noi ceva restanțe, dar avem promisiuni că se vor rezolva zilele viitoare. Oamenii încearcă să aducă salariile la zi. A venit doamna Niculae, soția patronului, ne-a vorbit înainte de meci, a rămas că se va rezolva.

– V-ați primit banii de la Dinamo?
– Da, mi-am primit restanțele financiare. Nu am ieșit în presă, să agit apele.

– Ce vreți să spuneți?
– Anul trecut, când a fost problema să ia Dinamo licența, am acceptat să amân plata lor către mine, am făcut o hârtie. E vorba de respect pentru niște oameni cu care am lucrat. N-am ieșit să ies: „Uite, domne, ce fac eu!”. Deși am primit banii cu întârziere și puteam solicita achitarea penalităților.

Citește și:

Răsturnare de situație: Bugetul de stat nu mai ajunge astăzi în Parlament

Previous Decizie definită în cazul morții lui Patrick Ekeng
Next Ioan Andone sună adunarea: ”M-au convins să dau telefoane.”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *