Un antrenor anunță: ”Multă lume își dorește să antreneze Dinamo, eu vreau să câștig trofee cu Dinamo”


Dinamo este clubul care a schimbat cei mai mulți antrenori în acest sezon de Liga 1. Florin Bratu a fost înlocuit de Claudiu Niculescu, iar Clau-gol a fost înlocuit peste doar trei săptămâni de Mircea Rednic. Înainte ca fostul atacant să accepte oferta de a-i antrena pe ”câini”, Dan Alexa a fost și el pe listă.

”Am apreciere pentru toate echipele la care am jucat, am antrenat Rapidul, o echipă cu fani aparte, am antrenat Poli Timișoara, acasă, normal că îmi doresc să antrenez și Dinamo. Multă lume își dorește să antreneze Dinamo, eu îmi doresc să câștig trofee cu Dinamo, e o diferență. Nu are rost să vin să stau două săptămâni sau două luni aici.

Mircea Rednic știe ce are de făcut, sunt salarii bune, peste multe echipe din Liga 1, trebuie aduși jucători, Dinamo este o forță, indiferent de situație, la Dinamo se poate face performanță atâta timp cât există cineva care ia decizii care se și pricepe la fotbal. Dacă Mircea Rednic va fi lăsat să-și aducă jucătorii pe care-i va vrea, cu siguranță va face din nou performanță aici. Asta este rețeta, să existe stabilitate, să poți să-ți aduci jucătorii pe care-i vrei și toată lumea să tragă la aceeași căruță”, a declarat Dan Alexa.

Citește și:

Penedo nu va mai fi căpitan, dar anunță: ”Pentru mine a fost o onoare”. Ce spune despre Rednic

-->
Previous VIDEO Un fotbalist dorit de Dinamo, fază SPECTACULOASĂ astăzi
Next Penedo nu va mai fi căpitan, dar anunță: ”Pentru mine a fost o onoare”. Ce spune despre Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *