Un angajat vechi de 30 de ani, obligat să părăsească clubul


-->
Costel Ologu, alias „Tyson”, șoferul autocarului și unul dintre cei mai vechi angajați ai lui Dinamo, martor la toată istoria echipei din ultimii 30 de ani, este obligat să plece din club din cauza unor probleme medicale. Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină „recuperarea”.

Deplasarea la Constanța, pentru amicalul din week-end-ul trecut cu Farul (2-2), a fost ultima cursă, iar roș-albii pierd un angajat de nădejde. Nea Costel, recunoscut în fotbalul românesc după porecla „Tyson”, este obligat să se opereze, din nou, din cauza unor probleme medicale ce nu mai suportă amânare.

„Inițial, «Tyson» a fost operat și i s-a pus o proteză la genunchi, Nicolae Badea a plătit tot ce a ținut de intervenția chirurgicală. Doar că acum e nevoie de o nouă operație. A auzit Borcea și i-a spus că de data asta achită el costurile. Că e vorba despre bani mulți, mii de euro, chiar dacă e vorba de o intervenție chirurgicală la București. Toate aceste probleme îl scot din circuit pe cel mai vechi dinamovist de la echipă, care a prins generații întregi de fotbaliști”, povestește cineva din club.

Costel „Tyson” a fost adus la clubul din Ștefan cel Mare de către Vasile Ianul, pe vremea când Ologu era șofer la Ministerul de Interne. Adică în 1991. De-atunci, generații întregi de dinamoviști au fost plimbate prin toate deplasările din țară, uneori și afară, în autocarele conduse de Tyson, devenit amic la cataramă cu mulți fotbaliști. De exemplu, în semn de prietenie, George Țucudean chiar i-a cedat un model de Jaguar, mai vechi.

Iulian Mihăiescu, cu stilul său hâtru, i-a pus porecla după fiorosul boxer american Mike Tyson, după ce „nea Costel” a avut o dispută cu niște șoferi turci în vamă.

Citește și:

Unirea Principatelor Române, sărbătorită la Focșani

Previous Stoican a anunțat jucătorii pe care și-i mai dorește
Next Când primește Dinamo banii de la clubul polonez

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *