Un angajat de la club s-a angajat la Poliție


Unul dintre cei mai vechi oameni de la Dinamo a plecat de la echipă și s-a angajat la Poliție. Este vorba de maseurul Valentin Toma, care a fost alături de „câini” mai bine de 10 ani.

Din informațiile FANATIK, Valentin Toma, unul dintre maseurii de la Dinamo, pleacă de la echipă pentru a se angaja în Poliție, la sectorul 1. Toma părăsește clubul după mai bine de un deceniu în care a activat la Dinamo.

Chiar dacă rezultatele sunt modeste și nu există un investitor la Dinamo, “câinii” sunt cu banii la zi înainte de sărbătorile de Paşte. Jucătorii şi-au primit lefurile în urmă cu o săptămână, în timp ce angajaţii au avut două săptămâni de întârzieri salariale, achitate în urmă cu câteva zile.

Planurile conducerii dacă Dinamo retrogradează

“Chiar dacă nu vreau să mă gândesc, realist fiind și ancorat în realitate, trebuie să iau în calcul această perspectivă deloc plăcută. Evident, lucrurile vor trebui reașezate dacă echipa retrogradează. Din punct de vedere financiar, al salariilor jucătorilor în primul rând.

Evident nu va putea fi păstrat lotul de jucători, majoritatea fiind de primă ligă. Cred că se poate salva situația, dar dacă nu vom avea cât mai repede un investitor, avem nevoie foarte tare de suportul fanilor pentru a susține acest pasaj neplăcut, în condițiile în care nu vom mai încasa bani din drepturi tv”, a explicat Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK.

Citește și:

Ilinca Vandici: ”Două-trei gentuțe, atât”

Previous Ce au declarat jucătorii la interviuri
Next Episod neplăcut între un fan și Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *