Un alt om de afaceri important aproape de Dinamo: ”Mă interesează”


Dinamo este în căutare de noi investitori care să poată să susțină clubul din Ștefan cel Mare. Andrei Nicolescu a văzut partida cu Timișoara cu un om de afaceri care a mai fost interesat în trecut să investească la Dinamo. Invitatul special al conducerii dinamoviste a fost, pe lângă politicieni, diplomați și oameni de afaceri din București, Claudiu Florică. În 2019, Claudiu Florică a negociat cu Ionuț Negoiță, apoi s-a implicat la Charlton Athletic, formație din liga secundă engleză.

În prezent, Florică este tatonat de noua conducere a „câinilor” pentru a se alătura proiectului Red&White. Ultima implicare a lui Florică în fotbal este legată de echipa Estudiantes Metropolitan, formație din ligile inferioare bucureștene.

ProSport l-a contactat pe Claudiu Florică, iar omul de afaceri a recunoscut discuțiile cu Andrei Nicolescu.

„Da! Nu ascund că am vorbit cu Andrei Nicolescu, în momentul acesta suntem la stadiul de discuții, mă interesează să investesc la Dinamo. Dacă în momentul negocierilor cu Ionuț Negoiță am spus că vreau să conduc singur, pentru că aveam pe cineva din străinătate alături de mine, în prezent lucrurile s-au schimbat. O să vedem ce urmează”, a dezvăluit Florică pentru ProSport.

Citește și:

Sorescu despre calificarea lui Dinamo în play-off: ”Nu puteai, nu?”

Previous Țintarul play-off-ului Ligii a 2-a
Next Veste importantă pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *