Un alt libanez interesat de Dinamo


Cu atenția țintă pe implicarea lui Mohammad Murad, dinamoviștii negociază cu un alt om de afaceri libanez, este vorba de Diya William Shoucair.

Diya William Shoucair este directorul unei firme care se ocupă cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții, societate cu o cifră de afaceri, în 2021, de 14 milioane euro.

Sediu principal al firmei Farm Tech România, a cărui director general este Diya William Shoucair, se află gard în gard cu cantonamentul „câinilor” de la Săftica.

Din păcate pentru fani, până în prezent, acest lucru nu s-a întâmplat. Negocierile cu Adrian Tomșa, mogului media care a dorit să-i preia pe „câini” s-au împotmolit, varianta Viorel Cataramă a picat din start, iar discuțiile cu Mohammad Murad s-au transformat într-o telenovelă.

Într-un moment în care toată atenția este dirijată de posibilitatea ca Mohammad Murad să preia SC Dinamo 1948 SA, singur sau la braț cu un asociat, sursele PlaySport.ro spun că un alt om de afaceri important, tot libanez, este dispus să investească la Dinamo

Este vorba de Diya William Shoucair, conațional cu Mohammad Murad. Din informațiile Playsport, cei doi afaceriști se cunosc destul de bine și, în tinerețe, ar fi fost chiar colegi de studii. Precum fostul candidat la Primăria Mangalia, Diya Shoucair este stabilit de foarte mulți ani în România și deține o afacere foarte puternică în domeniul utilajelor de agricultură și construcții.

Farm Tech România, cu 45 de salariați și o cifră de afaceri, în 2021, de 14 milioane euro și un profit de aproximativ 600.000 euro. Conform site-ului societății, Farm Tech România este importator al utilajelor Schaffer în țara noastră, dar și înțările vecine, Bulgaria, Serbia, Moldova și un important jucător în piața de profil din România încă din 2005.

„Discuțiile cu domnul Murad sunt foarte avansate și sperăm să tranșăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putință. Nu vreau să dau un termen, știu că fanii așteaptă un termen, eu îmi doresc cel mai mult să se încheie lucrurile în privința finanțării”, declara Vlad Iacob zilele trecute.

Citește și:

Ministrul Finanțelor: ”România e amenințată de criza economică”

Previous EL este noul atacant al clubului
Next Zăvăleanu confirmă interesul lui Shoucair

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *