Un alt jucător pune pune punctul pe ”I”


Meciul cu Gaz Metan Mediaș a fost pierdut după ce defensiva a făcut greșeli copilărești și l-au lăsat pe Carlos Fortes să devină noua vedetă în Liga 1, chiar dacă până acum nu a reușit vreodată să se facă remarcat în vreun campionat.

„Am făcut greşeli şi ne-au costat. Aveam o posibilitate să luăm puncte, am avut meciul în mână, trebuia să-l gestionăm mai bine. Eu cred că ne-am bătut singuri. Dacă eram mai atenţi, sunt sigur că puteam câştiga. Eu nu m-am uitat la Carlos Fortes, m-am uitat la echipa lor. Ne-a bătut o echipă, nu ne-a bătut un singur jucător”, a spus Sergiu Hanca.

”Cred că o să fim și la Digi Show cu autogolul, la antrenament toți driblează, toți dau goluri. Poate unii jucători sunt doar de antrenament, nu de joc. Probabil este presiune, ești la Dinamo, dacă nu reziști, stai acasă. N-ai cum să invoci ghinionul. Este inadmisibil ca la o echipă ca Dinamo să primească șase goluri în șase meciuri. Mă bucur că conducerea lui Dinamo vrea să-mi prelungească contractul dar pe mine mă interesau doar cele trei puncte în această seară. Eu cred că jucăm bine, dar trebuie să fim mai atenți la faze fixe, la marcaj”, Dan Nistor, căpitan Dinamo

Citește și:

Un fost jucător al lui Dinamo e mare afacerist. Ce are în plan

Previous Un fost jucător al lui Dinamo e mare afacerist. Ce are în plan
Next Un conducător îl critică pe Dan Nistor. Ce are să-i reproșeze

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *