Un alt dinamovist convocat la echipa națională


Cosmin Contra nu uită de unde a plecat la echipa națională. El ține constant legătura cu foștii săi elevi, pe care i-a asigurat că în funcție de evoluțiile lor vor fi convocați.

Cosmin Contra l-a chemat la lot după partida câștigată în fața Kazahstanului, 3-1, pe  căpitanul roș-albilor, Paul Anton.

În urma jocului disputat joi seara la Ploiești, doi dintre tricolori, Romario Benzar și Alexandru Chipciu, au devenit indisponibili pentru deplasarea din Danemarca, aceștia fiind suspendați din cauza cumulului de cartonașe.

Astfel, antrenorul naționalei l-a convocat de urgență pe mijlocașul lui Dinamo, Paul Anton, pentru a completa lotul pentru ultimul meci al României în preliminariile CM 2018, duminică, ora 19:00, contra Danemarcei, la Copenhaga.

Ce spunea Paul Anton despre faptul că la națională vor fi de acum mai mulți dinamoviști:

„Eu nu știu de ce se discută prea mult pe tema asta, credeți că la Dinamo nu sunt jucători care să merite la echipa națională? Eu zic că sunt. Suntem jucători cu valoare și avem și noi șansa noastră ca ceilalți. Important este să avem o formă bună și sunt convins că Mister Contra își va alege lotul după forma jucătorilor, nu după emblemă sau culori”, a declarat Paul Anton după derby-ul cu FCSB.

-->
Previous Becali vrea neapărat un jucător dinamovist. Cum vrea să-l cumpere
Next El poate fi noul conducător al "câinilor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *