Un alt club a intrat pe fir pentru Grozav: ”Îl aștept”


Sunt șanse mari ca Gicu Grozav să se întoarcă zilele viitoare în Ștefan cel Mare, discuțiile fiind foarte avansate în acest sens. El este dorit de Claudiu Niculescu, care a insistat că are nevoie de acest jucător ca să aibă succes în Ștefan cel Mare. Dar pe fir mai este și un alt club, U Cluj, care evoluează în Liga a 2 a.

„Oricând ne-ar interesa un astfel de jucător. El s-a simţit bine la acest club. Dacă nu ar găsi o variantă foarte bună, eu cred că şi-ar dori să vină la Universitatea. Am discutat cu el, sunt deja două săptămâni de când ţin legătura şi sper ca ceva să se întâmple să vină la Universitatea. El încă mai poate juca la echipa naţională. Orice echipă din Liga 1 şi-l doreşte. Greu să se realizeze acest transfer, dar eu îl aştept.

Grozav, alături de Goga şi Gavra ar fi o tripletă de Liga 1. Ar face spectacol. Nu s-ar mai pune problema victoriei, sunt jucători care fac diferenţa. Ar fi GGG (n.r. – posibilul atac format din Grozav, Goga, Gavra) . Poate mă aude şi mă sună. Un an de zile să vină să pună umărul la promovare şi apoi îi dăm drumul”, a spus Sabău, conform Prosport.

Citește și:

EXCLUSIV Detalii INTERESANTE. Grozav, foarte aproape de Dinamo!

-->
Previous Nicolae Dică, ironic la adresa conducerii lui Dinamo
Next Echipele de start pentru meciul cu Brăila

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *