Un alt belgian vrea să cumpere Dinamo. A venit la București!


Ionuț Negoiță a scos încă din sezonul trecut clubul la vânzare, și se pare că în sfârșit, există potențiali cumpărători. Un om puternic de afaceri din Belgia, care a fost în conducerea lui Standard Liege când Mircea Rednic evolua ca jucător acolo, a venit la București să vadă în ce condiții se poate cumpăra Dinamo, anunță fanatik.ro.

Este vorba despre Robert Lesman, fostul conducător al lui Standard Liege din anii ’90.

hotel iceberg balcic-->

„Puriul” a jucat la Standard Liege între 1991 și 1996, perioadă în care Lesman era conducătorul formației belgiene. De altfel, el a rămas la conducerea clubului până în 2003 și păstrează în continuare 15% din acțiunile formației din Liege, care are aceleași culori cu trupa din Ștefan cel Mare. În 2011 a făcut o ofertă de 15 milioane de euro pentru pachetul majoritar de la Standard, dar patronii au refuzat-o.

Cine este Robert Lesman

Robert Lesman a făcut o întreagă avere din afacerile cu bijuterii, dar și cu industria textilă. De altfel, belgianul cu origini evreiești are de peste 20 de ani mai multe afaceri în Sfântu Gheorghe. Fabricile sale din Covasna sunt păstorite de un intermediar, cu care Lesman păstrează mereu legătura, așa că nu este complet străin de climatul din România, mai ales că a rămas apropiat și de Mircea Rednic. De altfel, omul de afaceri și-a propus să se vadă și cu Mircea Rednic, și cu Ionuț Negoiță, pentru a lua date despre o potențială preluare a lui Dinamo.

Lesman nu este singurul om de afaceri belgian pe care Rednic și-ar dori să îl aducă la Dinamo. Antrenorul „câinilor roșii” a vorbit despre posibilitatea de a cumpăra clubul, împreună cu unul dintre prietenii săi de la Liege, Roland Duchatelet.

Citește și:

Un stelist convins ar antrena Dinamo: ”E fotbal, nu e război”

Previous Un stelist convins ar antrena Dinamo: ”E fotbal, nu e război”
Next EXCLUSIV Un jucător venit la Dinamo nu va putea juca în primele 3 etape

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *