ULUITOR Lider DDB, bătut de bodyguarzii lui Dinamo: „Am fost aruncat în cap”


Pablo Cortacero a preluat controlul clubului și prima mișcare făcută a fost să pună un bodyguard angajat de DINAMO să-l bată pe Alexandru Anghel, unul dintre liderii DDB și cel care a discutat cu jucătorii și i-a convins să renunțe la memorii pentru ca clubul să nu ajungă în faliment.

Gsp.ro a scris pe larg despre acest eveniment.

În această după-amiază, mai multe echipaje de poliție și salvare au fost solicitate prin apelul 112 la hotelul Rin, din cauza unei bătăi izbucnite în sediul clubului Dinamo.

Sursele Gazetei au povestit evenimentele tensionate petrecute la scurt timp după încheierea Adunării Generale a Acționarilor lui Dinamo:

„După ședință, Pablo Cortacero și ceilalți spanioli au mers la Rin. Au încă birourile acolo, Negoiță i-a lăsat până la 1 ianuarie 2021. Acolo a apărut unul dintre oamenii importanți din spatele proiectului DDB care a început să le reproșeze situația dezastruoasă de la club.

La un moment dat, suporterul a început să înjure, a început un scandal mare, iar unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero(n.r. de fapt de clubul Dinamo) l-a lovit pe contestatar, doborându-l la podea. După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturii. Apoi, i-a sunat pe cei din DDB, care au trimis oameni la Rin”.

La 17:40, în fața hotelului Rin erau două dube de Jandarmerie, mașini de poliție și de salvare.

Gazeta l-a contactat pe suporterul lovit, Alexandru Anghel, unul dintre cei mai implicați oameni din proiectul DDB. În momentul în care a răspuns apelului, el vorbea cu altcineva căruia îi spunea: „Nu mă simt bine!”.

– Alex, ce s-a întâmplat?
– Nu vreau să vorbesc despre asta, te rog frumos.

– Ai fost lovit de bodyguardul lui Cortacero?
– Ce mai contează?! Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi. Te rog, nu vreau să vorbesc.

– Dar e adevărat că a existat un conflict la Rin?
– Nu are rost să mai vorbim acum. Vorbim mai încolo.

Ulterior, după publicarea dialogului de mai sus, Alexandru Anghel a sunat înapoi: „Nu am spus ce ați scris voi. Nu am înjurat pe nimeni la discuție. Vă rog să mă înțelegeți că nu mă simt prea bine. Am fost aruncat în cap”.

Citește și:

Diana Șoșoacă fără mască în Parlament. Senatul cerere către Ministerul Sănătății, Rafila: ”Responsabilitate”

Previous Prima reacție DDB după AGA confirma Doar Dinamo
Next Andrei Gerea, devastator după ce bodyguardul pus de Cortacero l-a lovit pe Alexandru Anghel

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *