--> -->

Ultimul nume de antrenor dorit de DDB


-->
La Dinamo lucrurile continuă să fie foarte dificile. Dacă pe plan financiar, fanii strâng în continuare bani pentru a lua licența, pe plan sportiv „câinii” au ajuns chiar pe loc direct retrogradabil, adică pe locul 14, grație victoriei obținute de FC Voluntari împotriva Academicii Clinceni.

Liderii DDB sunt în căutarea unui alt antrenor, după ce Ionel Ganea nu mai reușește să bată pe nimeni în Liga 1 de peste 6 meciuri. Dinamo a ajuns să aibă cel mai slab atac din Liga 1, excluzând-o pe Chindia.

„Problema antrenorului este în atenția DDB. Știm că este o URGENȚĂ. Se caută soluții, nu putem face totul public, nici în pripă.
Și nici nu e un lucru care să se facă prin FB.

Argumentul nostru în negocieri este puterea suporterilor de a ține echipa, de a plăti salariile, inclusiv CONTRACTUL UNUI ANTRENOR, și al unui staff tehnic.

În toate aceste discuții și tratative trebuie să arătăm că avem puterea să strângem banii necesari DIN ACESTE BILETE VIRTUALE.”,

se arată în comunicatul fanilor din urmă cu 2 zile.

Mircea Rednic și Dușan Uhrin, 2 dintre foștii antrenori din ultima perioadă au fost deja contactați, dar ambii au refuzat oferta alb-roșilor.

Ultima variantă apărută în DigiSport este cea a lui Cristiano Bergodi, fost antrenor la CS U Craiova.

Antrenorul de 56 de ani nu a mai preluat nicio echipă după despărțirea de olteni, deși nu a dus lipsă de oferte din Liga 1, ultima oară de la Poli Iași.

Bergodi a mai fost de câteva ori în trecut pe lista lui Dinamo. El a antrenat 8 echipe în Liga 1:  FC Național, Rapid, CFR Cluj, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și Universitatea Craiova.

Singurul lui trofeu în România este Supercupa cucerită cu Rapid în 2007.

Citește și:

Ionuț Lupescu iese la atac: „Avem de-a face cu infractori!” Sfaturi pentru DDB

Previous Cine o ajută pe Dinamo să ia licența
Next Ionuț Lupescu iese la atac: „Avem de-a face cu infractori!” Sfaturi pentru DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *