Ultimul gest al lui Cristi Borcea


Invitat în studioul ProSport Live, Dumitru Dragomir a spus că vrea să vadă meciul dintre Dinamo și Rapid, unde se așteaptă la o atmosferă specială în tribune. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu s-a hotărât însă dacă va merge în „Ștefan cel Mare” sau dacă va privi întâlnirea din apartamentul lui Cristi Borcea.

Mitică Dragomir spune că fostul conducător al lui Dinamo și-a amenajat apartamentul special pentru a putea urmări meciurile „câinilor”.

„Va fi o atmosferă extraordinară la Dinamo – Rapid, cred că o să mă duc și eu. Dacă Rapidul va juca cum a jucat cu CFR Cluj va câștiga, dacă nu, nu. Se vede bine și pe Dinamo… Dacă nu, mă duc la apartamentul lui Borcea, se vede bine de la el din birou.

E făcut la fel ca tribuna oficială, ce condiții are, e nemaipomenit! Cu fotolii, mai bine decât la loje, e mai înalt, geamuri ca lumea, condiții… Am fost acolo, am văzut, vin prieteni mulți. Vine Nețoiu, prietenul lui. Are o terasă deasupra blocului, o nebunie, un balcon mai mare, condiții trăznet!”, a spus Mitică Dragomir în cadrul ProSport Live.

Citește și:

Ministerul Sănătății: de luni va trebui certificat verde pentru aproape orice activitate şi la intrarea în instituţiile publice

Previous Ceartă între dinamoviști
Next Mircea Rednic e din nou sponsor la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *