Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dan Cucu


Vești îmbucurătoare pentru Dan Cucu, fanul dinamovist care este bolnav de o formă de cancer care i-au afectat mare parte din organele interne. El se simte mai bine și tocmai a încheiat prima ședință de chimioterapie, fiind externat din spitalul Acibadem din Istanbul.

El va începe a doua ședință de terapie pe 23 octombrie.

”Dan a fost externat. Prima ședință de chimioterapie a luat sfârșit. Veștile sunt îmbucurătoare. Starea lui este mai bună. Urmează o perioadă grea, va merge la control din două în două zile la clinica Acibadem din Istanbul, până pe data de 23 octombrie, când va începe a doua serie de chimioterapie.

Am reușit cu toții să trecem de primul hop. Se poate! Ne-am demonstrat că putem, că ne unim cu toții, familie, prieteni dinamoviști, steliști, rapidiști. Împreună pentru o cauză mai bună. Împreună reușim. Împreună suntem puternici. Împreună învingem. Nu cedăm! Luptăm în continuare! Uniți! Alături de Cucu!”, au scris fanii care se ocupă de pagina de facebook Alături de Cucu.

”Dan a fost externat. Prima ședinta de chimioterapie a luat sfarsit. Vestile sunt imbucuratoare. Starea lui este mai buna. Urmeaza o perioada grea, va merge la control din 2 in 2 zile la clinica Acibadem din Istanbul, pana pe data de 23 octombrie cand va incepe a doua serie de chimioterapie.
Am reusit cu totii sa trecem de primul hop. Se poate! Ne-am demonstrat ca putem, ca ne unim cu totii, familie, prieteni dinamovisti, stelisti, rapidisti. Impreuna pentru o cauza mai buna! Impreuna reusim! Impreuna suntem puternici! Impreuna invingem! Nu cedam! Luptam in continuare! Uniti! Alaturi de Cucu!

În acest moment, există trei conturi pentru donații deschise la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel.

EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740
LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580
USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781

-->
Previous Când iese Borcea din închisoare. Ce-a ajuns să facă milionarul acolo
Next Ce se întâmplă cu postul de conducător la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *