Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu


Toți dinamoviștii se roagă acum pentru sănătatea lui Dănuț Lupu, care este intubat la Spitalul Colentina din cauza infecției cu coronavirus. Medicii sunt rezervaţi în cazul lui Dănuţ Lupu din cauza antecedentelor sale medicale, dar vestea cea mai bună este că starea sa biologică s-a ameliorat, scrie digisport.ro.

Nivelul de oxigen variază în jurul a 85%, în timp ce optim este peste 95%, şi de aceea este nevoie în continuare de ventilarea mecanică. Medicii sunt încă rezervaţi şi menţin un prognostic moderat, dar mesajul este că speră ca „starea de sănătate a pacientului că evolueze în direcţia dorită. Dănuţ este conştient şi cooperant”.

Vestea că Lupu a fost internat la Colentina, la ATI, a apărut miercuri. Fostul fotbalist s-a aflat printre persoanele care au făcut tot posibilul ca să se ţină departe de virus.

Edemul pulmonar peste care a trecut cu greu la finalul anului 2015 îl plasează printre cei cu risc crescut, iar Lupu era conştient de asta. Din păcate, virusul nu l-a ocolit, iar acum trebuie să lupte pentru viaţa sa.

Citește și:

Contra în această dimineață: ”Era ușor să renunț”. Mesaj tranșant către Cortacero

Previous Contra a recunoscut în direct de ce nu pleacă de la Dinamo: ”Da, am”
Next Anunț incredibil despre Dinamo: ”Clubul nu a plecat de la Negoiță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *