Ultimele vești despre revenirea lui Ștefan Radu


-->
Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, a menționat despre posibilitatea ca Ștefan Radu să revină la clubul Ștefan cel Mare. Fundașul în vârstă de 36 de ani a părăsit Lazio în această vară, după ce a petrecut 15 ani în capitala Italiei.

După despărțirea de Lazio, Radu este în prezent liber de contract. Acesta a înregistrat un impresionant număr de 427 de meciuri jucate pentru echipa italiană, stabilind astfel un nou record absolut, depășindu-l pe fostul căpitan Giuseppe Favalli (401). De asemenea, Radu deține recordul pentru cele mai multe meciuri jucate în Serie A la clubul biancocelest, cu un total de 349 de partide, depășindu-l pe Aldo Puccinelli (319), care deținea recordul încă din 1955.

Întrebat în aeroport, înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia, Burcă a confirmat că Dinamo a inițiat contactul cu fundașul versatil, capabil să evolueze atât în centrul apărării, cât și în partea stângă a defensivei.

„Au fost niște discuții cu Ștefan Radu, ele n-au mai avansat. Vom vedea. E în vacanță, așteptăm să revină din vacanță ca să reluăm discuțiile. Ar fi extraordinar pentru noi să ni se alăture! Dar are familia lui acolo, e stabilit de mulți ani, nu-i o decizie ușoară pentru el”, a declarat Burcă conform GSP.

Ștefan Radu a fost format în cadrul clubului Dinamo, unde a jucat în total 73 de meciuri și a obținut succese notabile. Împreună cu echipa, el a câștigat un campionat, o Cupă a României și o Supercupă a României.

Citește și:

Andreea Bălan, primele poze cu noul iubit tenismen: „Mai fericită ca niciodată!”

Previous Doi jucători au plecat de la Dinamo
Next Ovidiu Burcă anunță transferuri la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *